Tuinhuizen

 
     

Classic


Een tuinhuis uit de serie ‘Classic' biedt een volwaardige extra kamer in de tuin. De traditionele hoekconstructie van de tuinhuizen uit deze serie geeft de tuinhuizen een sfeervolle uitstraling. De grote draaikiepramen geven extra veel lichtinval en een riant uitzicht.

 
     

Elegant


Spullen hebben we vaak meer dan genoeg. Maar waar bergen we ze op? De tuinhuizen uit de serie ‘Elegant' geven uw tuinspullen en gereedschap een veilige plek. Ook zeer geschikt als berging bij een moes- of volkstuin. 

    
     

Functional
 

Een kleiner hoekmodel doet uitstekend dienst als opbergruimte, terwijl een groot model geschikt is als riante hobby- of leefruimte. De hoekmodellen zijn speciaal ontwikkeld voor plaatsing in een hoek van de tuin, zodat het tuinhuis minder ruimte inneemt. Opvallend zijn de mooie grote ramen met extra veel lichtinval.

 

    
     

Garage
 

De garage of werkplaats van Bear County biedt een zee aan ruimte en is verkrijgbaar in 28 en 44 mm. wanddikte. Leverbaar in traditionele vorm met zadeldak of met een plat dak, al naar gelang de stijl van uw huis.

   
     

Superior
 

Een praktische opberg- of leefruimte in hoogwaardige kwaliteit. Dat kenmerkt de tuinhuizen uit de ‘Superior' serie. Of u het tuinhuis nu gebruikt als opberger, hobbykamer of logeerkamer: de tuinhuizen uit de serie ‘Superior' bieden een zee aan ruimte. De tuinhuizen voldoen aan al uw wensen en vormen. Het pronkstuk in uw tuin.

 

    
     

Trendy


Een tuinhuis met een plat dak valt direct op door zijn strakke uitstraling. Toch zal een tuinhuis met plat dak ook niet misstaan in een romantische tuin. Het dak blijft natuurlijk absoluut waterdicht door toepassing van EPDM rubberfolie. Tuinhuizen met een plat dak zijn ook beschikbaar als hoekmodel, een model dat u perfect plaatst in een hoek van uw tuin.  

 

© Tripany.com | contact | sitemap | disclaimer & privacy statement