Schuifkasten

 

Bent u op zoek naar een kast, die naadloos aansluit bij uw wens en interieur? Bezoek dan onze showroom. Als u de maten doorgeeft van de ruimte, waarin u de kast wilt plaatsen, ontwerpen wij de ideale kast, geheel afgestemd op uw wensen. Wij meten de ruimte ook graag vrijblijvend in, voordat u naar de showroom komt. Voor al uw wensen op het gebied van kasten en deuren kunt u bij ons terecht. Wij leveren maatwerk en kant-en-klare producten in diverse prijsklassen. Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

 

DSH

DSH is een degelijk stalen schuifwandsysteem en is functioneel en decoratief, de ideale combinatie. Met DSH schuifwanden creëert u een zee aan bergruimte. DSH betekent schuifwandkasten exact op maat gemaakt, waar u maar wilt, in huis of op kantoor. Met DSH schuifwandkasten blijft geen centimeter onbenut en zijn ruimteproblemen volledig verleden tijd. Aangezien de deuren volledig op de vloer steunen, is het systeem ook geschikt voor minder sterke plafonds. DSH schuifwanden bieden ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. 

  DSH schuifkast
Garobe

Garobe is een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Sublieme kwaliteit, vervaardigd uit eersteklas materiaal voor de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, biedt Garobe een passende oplossing. Garobe wordt geheel naar uw wens op maat gemaakt. Geen situatie zo bijzonder of er is een uitgekiende oplossing voor. Hangruimte, legplanken, ladeblokken... met Garobe stelt u uw kastruimte samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee aan ruimte die voor u overal even functioneel is. 

       Garobe dressoir 

Klassiek

Het assortiment van Garobe Schuifwandkasten op maat is uitgebreid met klassieke deuren. Klassieke deuren hebben een rustige en landelijke uitstraling zonder aluminium omlijsting. Om het klassieke uiterlijk helemaal af te maken, zijn er klassieke onder- en bovenlijsten verkrijgbaar, die de rails camoufleren of afdekken. Garobe klassieke deuren worden gemaakt met dezelfde kwaliteit kogelgelagerde wielen, die zich bij de andere Garobe systemen al bewezen hebben. De deuren zijn van MDF met een kunststof folie. Als u een indruk wilt krijgen van de vele mogelijkheden, bent u altijd welkom in onze showroom. 

  Klassieke deuren  

© Tripany.com | contact | sitemap | disclaimer & privacy statement