Elektrisch Gereedschap

Moree is al jaren het adres voor de aankoop van al uw elektrische gereedschappen. Een uitgebreid assortiment van de beste merken en vakkundig opgeleid personeel zorgen ervoor dat u met de juiste machine aan de slag kunt. Merken als Makita, Festool, Protool, Fein, Scheppach en Metabo Elektra Beckum zijn stuk voor stuk A-merken, die staan voor kwaliteit en service en ze sluiten daarmee naadloos aan op onze visie.

 

 

Makita heeft een zeer uitgebreid assortiment. Met meer dan dertig soorten accuschroefmachines en bijna veertig soorten slijptollen zijn er mogelijkheden genoeg om, tegen een betaalbare prijs, de juiste keuze te maken. Makita is al jaren dé pionier op het gebied van accugereedschap en beschikt over machines met een kwalitatief goede accu. 

 

                 

Festool is de totaalaanbieder van elektrische gereedschappen voor werk in de houtbranche. Bovendien biedt Festool de complete uitrusting voor de schildersbranche. Festool heeft altijd het optimale gereedschap om te zagen, frezen, schuren, schaven en natuurlijk om af te zuigen. Bovendien behoren grof-, tussen- en fijnschuren of polijsten tot de mogelijkheden, met voor elke toepassing de hoogste kwaliteit. Bij Festool vind je ook de hierop afgestemde systeemaccessoires, schuurmaterialen en detailoplossingen voor nóg meer rendement, kwaliteit en efficiëntie.

 

 

Elektrisch gereedschap van Protool bewijst zich elke dag opnieuw. Op bouwplaatsen en in de werkplaats worden de stabiliteit en hoge prestaties van Protool machines steeds meer gewaardeerd. Protool machines staan bekend als sterk, robuust en duurzaam.

  

 
In de nieuwe Fein Multimaster zit de unieke 40-jarige ervaring van Fein op het gebied van de oscillatietechnologie. Door de oscillerende bewegingen en de op de gebruiker afgestemde toebehoren presenteert de Fein Multimaster zich als een onovertroffen veelzijdig en speciaal precisiegereedschap, perfect voor alle professionele verbouwings-, renovatie- en reparatiewerkzaamheden.    

 

Scheppach heeft een uitgebreid assortiment houtbewerkingsmachines; vlak van diktebanken, schaven, zagen, freesbanken en combinatiemachines. De professionele gebruiker, maar ook de particulier kunnen in de machines van Scheppach een kwalitatief zeer hoogwaardig stuk gereedschap vinden met niet alleen een oplossing voor de bewerking van hout. Scheppach heeft namelijk ook een sterk tuinprogramma zoals houtklovers en houtversnipperaars.

 

Elektrisch gereedschap bouwen dat aan de hoge eisen van het professionele en semi-professionele gebruik tegemoet komt, ziet Metabo als haar taak en dat al meer dan 80 jaar. Sinds 10 jaar heeft Metabo, via een overname van Electra Beckum, haar assortiment versterkt met afkortzagen en bouwzagen. Deze stationaire machines zijn voor een betaalbare prijs bij ons aan te schaffen.

 

© Tripany.com | contact | sitemap | disclaimer & privacy statement