DSH

DSH schuifwandkasten lossen uw opbergproblemen definitief op.

DSH is een bijzonder schuifwandsysteem, voor de meest ideale manier van opbergen tegen een betaalbare prijs. Overal waar kastruimte nodig is, heeft DSH de oplossing. Voor uw slaapkamer, studeerkamer en kantoor, maar ook voor zolderkamers met schuine daken zijn diverse oplossingen mogelijk.

Eindeloos combineren. Met DSH heeft u eindeloos veel mogelijkheden om de schuifwand die naadloos aansluit bij uw interieur te creëren. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment deuromlijstingen, decorpanelen, glaspanelen en spiegels, die aangepast zijn aan de nieuwste woontrends.

DSH-schuifwanden bieden ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. U haalt hiermee geen losse kast in huis, maar kastruimte die één geheel vormt met uw interieur. Op kantoor kunt u met DSH-schuifwandenkasten de maximale opbergruimte realiseren, die aansluit bij uw behoefte en interieur. Zakelijk en strak of liever kleurrijk en warm.

Heeft u interesse in een betaalbare schuifwandkast "op maat" bezoek dan onze showroom, zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over de vele mogelijkheden.

                                        

 

DSH schuifwand DSH kantoor DSH slaapkamer

 

Bekijk de folder       

 

Bekijk de DSH folder

© Tripany.com | contact | sitemap | disclaimer & privacy statement