Assortiment

 

 

           

 

 

 

 

 

Bij ons kunt u schroeven, bouten, moeren en kleine ijzerwaren nog per stuk kopen. Met ons advies heeft u altijd de juiste schroef en/of plug. 

  

Histor introduceert een nieuwe verflijn: Histor Ready Mix. Makkelijke vierkante bussen die met de hand te openen en te sluiten zijn. Schenken zonder morsen door de schenktuit.
 

 

 

 

 

 

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Op het gebied van elektra verkopen we onder meer schakelmateriaal van Busch-Jaeger, PEHA en Jung. U kunt alles per stuk aanschaffen, ook een meter elektriciteitspijp en een meter snoer. Voor uw verlichting kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment lampen, waaronder spaar- en LED-lampen.


 

 

 

 

Voor al uw hout- en plaatmateriaal gaat u naar Moree. Onze uitgebreide sortering, het gratis op maat zagen en het gratis bezorgen van uw hout- en plaatmateriaal is al jarenlang de kracht van ons bedrijf.

     

 

           

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Zowel de vakman als de doe-het-zelver kan niet zonder een stuk goed handgereedschap. Met merken als Stanley, Gedore, PB, Sandvik en Knipex kunnen we u voor elke klus een passend stuk gereedschap aanbieden.

 

 

 c

 

 

 

 c

 

 

 

Parador is producent van een exclusief programma vloeren met klikverbinding. Het assortiment bestaat uit meer dan 140 soorten laminaatvloeren in diverse formaten. Binnen de collectie zijn de mogelijkheden oneindig in legformaten en afwerkingen. Bezoek onze showroom en laat u adviseren.

  

 

 

         

 

 

   

 

 

 

 

 

© Tripany.com | contact | sitemap | disclaimer & privacy statement